Sin categoría

Top 20 sobre superposiciones de Twitch de Animerede: anmeldelser de superposiciones de transmisión de cámara web

¿Qué pasó después de las superposiciones de WebCam animadas hasta Twitch? Dette er det helt rigtige sted! Vi har gennempløjet nettet for at finde 20, der er værd at kigge på. Denne blogpost vil vi afsløre detaljerne om dem alle og dele, hvordan deres animationer virker, og hvad der følger med til hvert overlay.

Twitch superpone er grafikker, der er designet til at give ens kanal et unikt udseende. De tilføjes til ens stream, og de findes i et bredt udvalg af designs. Las superposiciones de Animerede WebCam hasta Twitch están diseñadas específicamente para WebCam. Der kan laves animationer på mange måder, herunder brugen af ​​GIF-filer og AVI-filer. De mest avancerede animerede overlays har indbyggede notifikationer, hvilket gør ens stream mera interaktivt for brugerne .


Superposiciones de Twitch de 20 af de Bedste Animerede:

  • De Bedste Animerede WebCam Overlays hasta Twitch
  •  1. límite
  • 2. Valor
  • 3. Canicas
  • 4. Pizarra eléctrica Evo
  • 5. arcanos
  • 6. Error 2
  • 7. Ascensión
  • 8. Nexa
  • 9. Llamada del deber Black Ops 4

De Bedste Animerede WebCam Overlays hasta Twitch

 1. límite

Borderline er et rent og veldesignet WebCam overlay.Animationen er en diskret men mærkbar ændring af farvegradienten, der sted med jævne mellemrum. Overlayet har også paneler, der kan opdage top-donationer og nye donante samt nye abonnenter.

Dette WebCam overlay er en del af Borderline Stream Pakken fra Nerdordie, og man er nødt til at købe hele pakken for at bruge det. Pakken indeholder alle de elementer, der er brug for at få en kanal til at se fantastisk ud. Der er adgang til statiske og animerede overlays, fem farvevarianter, SLOB overlay-filer, et-kliks link til opsætning af StreamElements, rammer til WebCam, skærmdesigns til introductor, vuelvo enseguida og slutscener.

Man får også profilpaneler, en chat widget og en komplet pakke til notifikationer, som kan tilpasses gennem farve, gennemsigtighed, sprog, font og simple. Desuden bliver alle After Effekt projektfiler inkluderet i alle de tilpassede designændringer, man har lyst til at lave.


2. Valor

superposición animada de contracción

Valo er et smart animeret WebCam overlay hasta Twitch, som har et moderne udseende. Det har fire designmuligheder, herunder to overlays med rammer og to uden. Pido a superposiciones med rammer indeholder animerede betoninger i neon pink, som glider lodret og i modsatte retninger. Det ene overlay med rammer indeholder paneler, det andet gør ikke.

Superposiciones uden rammer er på samme måde henholdsvis med og uden panel. Overlayet uden panel giver en mindre forstyrrende animation, der viser sig i bunden af ​​skærmen.

Valo er en del af Valo Series pakken fra Own3d, og man er nødt til at købe hele pakken for at få fingre i disse WebCam overlays. Vælger man hele serien som pakke vil man få en samling af animerede stream overlays, stream notifikationer, stream-overgange og et talende stream banner. Valo Series Pakken indeholder også statiske filer eller alle elementer, stream paneler, et banner to Twitch-profilen, desktop baggrunde og OBS import-filer fra Streamlabs.


3. Canicas

Marbles er en del af Marbles Series Pakken fra Own3d, og det sælges desværre ikke separat. Det byder på et slankt og minimalisk design og harhorn i købet en krone. Animationen på dette WebCam viser sig i form af lys, der reflekteres i kronen, og det skinner fra venstre mod højre. Det er en smart måde at “owne” sin kanal og status på, som om man er en konge på sin trone.

Algunos de los paquetes de animación de Own3d incluyen Mármoles y muestras de superposiciones de transmisión de animación, notificación de transmisión, superposición de transmisión y banner de talenda hasta la transmisión. Man får også statiske filer to alle elementer, stream paneler, et banner to Twitch-profilen, desktop baggrunde og OBS import-filer fra Streamlabs.


4. Pizarra eléctrica Evo

plantillas de superposición animadas de contracción

Electric Slate Evo está diseñado por Twitchoverlay.com. Det er en opgradering af den statiske Electric Slate, og det er en velkommen opgradering. Dette overlay indeholder 2 webkamera rammer, fem paneler, seks sociale ikoner og fem notifikationer. Panelerne er designet til at vise sig bag ens kamera for at passe med webkamera-rammen. De kan også bruges som en función independiente.

Electric Slate Evo es OBS-compatibelt og man kan gøre bannere og ens avatar personlige ved at bruge de medfølgende PSD -filer. Animationerne viser sig form forhøjede målinger af nye abonnenter, raids, doner og følgere.


5. arcanos

superposiciones de contracción 2020

Arcana er et af de enkleste, men unikke designs, der har fået plads i vores liste over animerede overlays til webkameraer. Det findes i ét design og med en animeret rune, der lades op, når en notifikation viser sig. Overlayet er fra Arcana Stream Pakken fra Nerdordie, så det er nødvendigt at investere i pakken for at have adgang til dette WebCam overlay. Den gode nyhed er, at det er det hele værd at gøre det. Arcana kommer med blå, gyldne og hvide farvemuligheder.

Notifikationer kan også fremhæves sammen med ens personlige valg af lydeffekter. Runerne har 12 farvevalg, og det giver masser af muligheder for at finde den farve, der passer bedst til kanalen. Der medfølger også alle After Effects filer til personlig redigering, en pakke med notifikationer og en serie overlayfiler og scene-skærme.


6. Error 2

Glitch 2 es una superposición de WebCam futurista. Det stammer fra Nerdordie, det er en del af Glitch 2 Stream Pakken og sælges ikke separat. Vi kan godt lide, hvordan dette WebCam overlay forbliver tro mod sit navn og viser hver notifikation som en fejl, der dukker op. Vises de alertas indenfor webkamera-rammen og giver et smart og integreret udseende. Alertas har også specielle ikoner for hver notifikationstype, og det er en god detalje, der holder ens stream levende, mens man engagementrer sig med sit publikum.

Glitch 2 Stream Pakken palancas i vid, rosa neón, azul y verde neón, y man har de samme farvemuligheder til sine WebCam overlays. Som med alle pakker fra Nerdordie vil man modtage pakker med overlays og notifikationer sammen med en event-liste og kildefiler til at gøre det personligt.


7. Ascensión

Ascension está diseñado por Streamplay.com. Det tilbyder et roterende panel til sociale medie-handles. Selvom det ikke er så veludbygget som andre animerede WebCam overlays til Twitch på vores liste, så er det et godt bud til den mera streamer minimalista. Man kan redigere sociale medie-handles og tilføje en hvilken som helst farve for at gøre dette overlay personligt.


8. Nexa

Hvis man kan lide Ascension, vil man elske Nexa. Nexa har lidt mera animación y ramme til WebCam overlay. Animationen er dobbelt. Man får roterende brugernavne og sociale handles sammen med en cool fremhævning, der kører langs kanten af ​​tekstpanelet. Som med Ascension har Nexa After Effects filer som giver mulighed for at redigere lige som meget, som hjertet begærer.


9. Llamada del deber Black Ops 4

Call Of Duty Black Ops está diseñado para el mismo navegador. Det har en overvældende bølge af strømninger, der overtager hele rammen. Overlayet indeholder to label-paneler, der viser sig i bunden af ​​webkamera-rammen. De kan dog også fjernes. Algunos de los overlays de Streamplay animerede pueden usarse para crear superposiciones de anime con el archivador de After Effects y el archivador de After Effects.


10. Destino 2

Destiny 2 er et af Streamplays meras superposiciones avanzadas. Det indeholder notifikationer, der viser sig i det vigtigste overlay og er animerede. I ægte Streamplay-stil er der plads til et derrametag og et socialt medie-handle. Destiny 2 har filer, der er klar to streaming, grafikker og After Effects filer to redigering.


11. Azul Óptico

Optic Blue vil sandsynligvis sætte gang i en følelse af nostalgi. Det kan fås fra Move Graph og er opbygget omkring et rent, smart neon look – et der vil minde publikum om Tron. La animación de Optic Blues se forma a partir de energía, der løber fra det nederste højre hjørne og til enderne af den neon turkise fremhævning. Dette superposición encuentra i a størrelser og både i .WebM og .mov filformater. Man får også statiske billeder.


12. Cámara frontal

Hvis man sætter pris på minimal animation, kan Facecam være det perfekte valg. Det er et rent WebCam overlay, med fremhævninger der er placeret strategisk lang kanten af ​​webkameraet. Fremhævningerne gløder i forskellige farver, og dette overlay er designet til at blive redigeret ved hjælp af pintools.com, som giver mulighed for skifte farver.


13. Credo

Creed es una superposición de WebCam de Think Premade. Det indeholder to animationer i form af konstant brændende ild og lysglimt, der efterligner en refleksion, mens det løber frem og tilbage på kanten. Der er mange farvemuligheder. Man kan også tilføje et brugernavn i toppen via ens streaming software, og dette overlay findes i .WebM filformatet.


14. Hélice

Helix tilbyder et mera avanceret udseende, men fremstår som et smukt overlay. Dets animationer inkluderer en brændende flamme øverst i midten af ​​webkamera skærmen. Det indeholder også en energibølge, der løber ned langs kanterne i venstre og højre side og statusbarer, der loader i de nederste hjørner på venstre og højre side. Der er plads til ens navn i bunden af ​​overlayet. Dette animerede WebCam overlay til Twitch har et gratis statisk billede, 10 farvemuligheder og en AVI fil.


15. sigilo

Stealth er y WebCam overlay de Nerdordie, algunos de los Stealth Stream Pakken, y det har fascinerende animationer. Man får refleksioner, der løber fra venstre mod højre langs kanten, farveskift og staturbarer, der loader langs venstre og højre kant. Overlayet indeholder også paneler, der vises nedenunder kameravinduet. Det har røde, gule, lilla og hvide farvemuligheder. Som med alle Nerdordie produkter får man overlay- og notifikations-pakker med alle kildefiler, så det kan redigeres,


16. Visión clara

Clearview har en tydelig farvegradient og animationsfunktion, som publikum vil holde af. Det inkluderer skiftende barer, der løber lodret i modsatte retninger, mens farverne på rammen forvandles og bliver lysere, hvorefter de skifter tilbage til den oprindelige farvemætning. Det er en del af Clearview Stream Pakken, y det er nødvendigt at købe hele pakken. Som med alle pakker fra Nerdordie vil man ikke blive skuffet over sit køb. Man får overlay- og notifikations-pakker med filer, der kan redigeres.


17. Limpiar oscuro

Clean Dark y animeret WebCam overlay de Own3D med y robusto udseende.Det er y del af Clean Dark Stream Dark Design serien. Det solide udseende vil sandsynligvis være det første designelement, publikum vil bemærke. Man modtager fire typer af overlay-designs (to med ramme og to rammeløse). Vi kan lide dette overlay, fordi det er designet til at give streamerne mera opmærksomhed med animationer, der ganske vist er til stede men er diskrete i form af små glødende orange fremhævninger af kanterne.


18. Retro de los 80

80s Retro er et standalone WebCam overlay, der er designet til at fremkalde følelser. Det indeholder alt det, der gjorde firserne cool, lige fra den stærke kombination af neon lilla og turkise farver til et animeret net, der viser sig i bunden af ​​webkameraet, noget der fremkalder minder om åbningsscenerne fra Star Wars. 80s Retro indeholder en PNG fil, der kan redigeres (kontakt supporten hos Twitchoverlay.com)


19. Fuego de piedra

Stone Fire y la superposición de WebCam de anime hasta Twitch, y det er et af de mera avancerede på vores liste. Med det kan man tilføje tilpassede lyde til notifikationer om jubel, nye følgere, værter, drikkepenge, top-drikkepenge og nye abonnenter. Der medfølger også tomme paneler til at opbygge egne designs.

Animationer inkluderer húmedo, der strømmer ud fra den øverste venstre eller højre del af overlay-rammen. Der er to overlay muligheder (med ramme eller rammeløst).


20. ITOC Púrpura

Som med Optic Blue y ITOC Purple y STærkt neonlys designtema. I dette tilfælde er farven lilla og animationen er mera diskret. Der løber langsomme refleksioner fra bunden til toppen af ​​overlay rammen, mens neonlys pulserer regelmæssigt. ITOC Purple giver to .mov og .WebM filer og er forberedt for OBS.


opsamling

Der findes tonsvis af animerede WebCam overlays til Twitch i dag. Nyd processen med at søge efter dem. De findes med utallige farvemuligheder, funktioner og animationseffekter, så tag god tid til at finde et (eller et par stykker), der passer til dig og dit publikum.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.