Sin categoría

Hvornår er det Bedste Tidspunkt en Poste på Instagram i 2022 (Hoja de referencia)

Instagram har ændret deres algoritme gennem de seneste år, og det gør det langt vanskeligere at dele og blive set på Instagram. Det giver den højeste prioritet til opslag fra brugerens venner og familie og med mindre sandsynlighed for, at opslag fra firmaer dukker op i folks kø. Det lægger endnu mindre vægt på firmaopslag med links, som måske vil tage folk væk fra Instagram appen. Para tener éxito en Instagram, no se firme hasta que se derrame el klogt. Og det inkluderer y vælge det bedste tidspunkt at slå op på Instagram, hvor man forsøger at ramme et tidspunkt, hvor folk kigger på deres Instagramkonto, men som ikke kollliderer med det tidspunkt, hvor de fleste uploader deres indhold til Instagram.

Det er en vanskelig equilibrio. Skal man gore sit indhold tilgængeligt på det tidspunkt, hvor de fleste tjekker deres Instagramkonti, selvom alle ens konkurrenter vil forsøge at gøre det samme? Eller bør man alternativt koncentrere sig om at uploade sit indhold på et roligere tidspunkt uden at behøve at bekymre sig om de andre, selvom det kan betyde, at færre vil åbne deres Instagram app for at tjekke for nyt indhold?

Man kan beregne dette manuelt. Man kan planlægge sine opslag over et udvalg af tidspunkter, helst hen over en måned (ideal set hen over 24 timer, 7 dage om ugen). Noter engagementet over denne testperiode. Er der åbenlyse tendenser – et “bedste tidspunkt” og en “bedste dag”?


Hvornår er det Bedste Tidspunkt en Poste på Instagram i 2022:

 • Gratis Instagram-planlægger hasta opslagstidspunkter
 • Det bedste tidspunkt at slå op på Instagram i 2022
 • Compromiso har Normalt Den Højeste Prioritet på Instagram
 • Der er Stor Forskel På Indhold og Uimodståeligt Indhold
 • Studier om Det Bedste Tidspunkt en Slå Op På Instagram
 • De Vigtigste Overvejelser, når man leder efter Det Bedste Tidspunkt at Slå Op På Instagram
 • Mere Detaljeret Liste sobre De Bedste Tidspunkter para Opslag

Gratis Instagram-planlægger hasta opslagstidspunkter

Vi har udviklet Instagram Værktøjet Til Optimering af Opslagstidspunkter for at hjælpe med at slå op på præcist de rigtige tidspunkter, så man kan maksimere sin engagementsrate med udgangspunkt i, hvor ens mest aktive følgere befinder sig med udgangsflet og i tids Instagram-opslag. Optimér dine Instagram Opslagstidspunkter Ella .


Det bedste tidspunkt at slå op på Instagram i 2022

De fleste håber nok, at vi kan levere et definitivt tidspunkt at til at slå op på Instagram. Desværre er livet ikke helt så enkelt – der er para sarna variable.

De fleste af de studier, vi har kigget på, valgte faktisk et “bedste” tidspunkt at slå op på Instagram på. Man skal lægge mærke til, at disse afhænger af tidszonen, og at ikke alle opslag bruger samme tidspunkt i deres anbefalinger. Størstedelen af ​​disse undersøgelser brugte CT (hora central de EE. UU.) i deres resultater.

Selvom man sandsynligvis vil slå op mere end en gang om ugen, foreslår de forskellige studier de følgende tidspunkter som de bedste:

 • HubSpot – mellem klokken 14 og 15 – torsdag er den bedste dag
 • Sprout Social – Onsdag klokken 11 y fredag ​​mellem klokken 10 y 11
 • Expert Voice – Onsdag klokken 11 og 15 (der specificeres ikke en tidszone)
 • Más tarde: 9-11 EST (hora estándar del este de EE. UU.)

Når man tager forskellene mellem de forskellige studier i tragtning, er det bedre at kigge på et bredere udvalg af tidspunkter end bare på et enkelt tidspunkt at slå op på Instagram – man skal slå op oftere end en gang om ugen, hvis man vil have succes .


Compromiso har Normalt Den Højeste Prioritet på Instagram

Selvom alle firmaer er forskellige, sigter de fleste mod y opbygge så stort engagement som muligt på deres Instagramkonto. Compromiso en Instagram indeholder normalt likes og kommentarer. Men på det seneste er folk begyndt også at inddrage antal visninger, delinger og beskeder. Derudover kan man tilføje de nævnte type of engagement to Instagrams andre muligheder som Instagram Stories og IGTV.

Det betyder, at der ikke længere findes en præcis definition of engagement, men at det inkluderer alle ex for interaktion mellem ens sociale følgere og ens firma på Instagram.

HubSpot data har fundet det overraskende faktum, at et gennemsnitligt opslag på Instagram for 5.963 likes. Man kan kigge på sin egen Instagramkonto og blive enormt desillusioneret på grund af dette. Men tallet er middelværdien og påvirkes stærkt at virale opslag, der deles af influencere. HubSpot fandt ud af, at mediananen (det hyppigst forekommende) i antal likes givet til opslag på Instagram-opslag snarere er er 100, og det betyder, at halvdelen af ​​alle opslag på Instagram far færre end 100 likes.

Middeltallene for kommentarer på opslag på Instagram er på samme måde kunstigt højt på grund af influencere. Når man tager disse mega-opslag med, får det gennemsnitlige Instagramopslag 100 kommentarer (op til 150 kommentarer på videoopslag). Hvis man fjerner virale opslag fra beregningen falder medianen for kommentarer til videoopslag dog til 4.


Der er Stor Forskel På Indhold og Uimodståeligt Indhold

En af de vigtigste konklusioner fra tallenehornfor er, at der ikke er nogen grund til at skabe indhold bare for at gøre det. Uimodståeligt indhold kan præstere fantastisk og generere enestående engagementsrater. Gennemsnitligt indhold er knapt nok besværet værd.

Men man er nødt til at tage opslagstidspunkterne med i betragtning. Det kan godt være, at man laver uimodståeligt indhold, men hvis man deler det på det forkerte tidspunkt, er der ingen, der ser det. Hvis ikke folk ser det, kan de ikke like, dele eller kommentere det.

Der har uden tvivl været delt masser af fantastisk indhold på Instagram i tidens løb, som er sporløst forsvundet, simpelthen fordi ingen fik mulighed for at se, hvor godt det var. Det er endnu mera relevante nu med den nuværende algoritme på Instagram.


Studier om Det Bedste Tidspunkt en Slå Op På Instagram

El organizador de Adskillige har udført undersøgelser gennem de seneste par år for at fastslå det bedste tidspunkt til at slå op på Instagram. De er selvfølgelig ikke helt enige med hinanden, men der viser sig nogle klare tendenser.

Fuente: https://sproutsocial.com/insights/best-times-to-post-on-social-media/#times-ig

Vi har blandt andet kigget på disse studier:

 • HubSpots Hvornår er det bedste tidspunkt at poste på Instagram i 2019?
 • Sprout Socials De Bedste Tidspunkter en Poste på Sociale Medier
 • Expert Voices De bedste Tidspunkter en Poste på Instagram
 • Más tarde De Bedste Tidspunkter en poste På Instagram 2019
 • Adskillige studier samlet i CoSchedules De Bedste Tidspunkter at Poste på Sociale Medier i 2018 Baseret på Research

De Vigtigste Overvejelser, når man leder efter Det Bedste Tidspunkt at Slå Op På Instagram

1. Ugedagen

Der kan være stor forskel på engagementet på Instagram, selv på samme tidspunkt på forskellige dage i løbet af ugen. Man bliver for eksempel måske overrasket over at se klokken 5 ihornstående liste. Grunden er, en folk ofte tjekker der telefon for beskeder, så snart de vågner på en arbejdsdag. Det betyder, at det er mera sandsynligt, y folk tjekker deres Instagram tidligt om morgenen mandag til fredag ​​end om weekenden. Los hombres por sí mismos pueden tener un compromiso importante, la gente ha viajado por medio de una chispa ugen i gang og derfor har mindre tid til at kigge på Instagram mandag morgen.

2. Pauser i løbet af Arbejdsdagen

Man vil opdage, at mange mennesker tjekker deres Instagram i løbet af deres pauser på arbejdet, især i frokostpausen.

På samme måde daler folks interesse i arbejdet sent på eftermiddagen, og ret tit retter de i stedet deres opmærksomhed mod Instagram.

3. Arrastra a Nytte a Tidszoner

Jo mera spredt i forhold til geografi ens publikum er, des mindre kritiske bliver bestemte opslagstidspunkter. Men hvis ens målgruppe er i samme område, skal man sikre sig, at det er den tidszone, man bruger, når man indstiller sine opslagstidspunkter på Instagram, også selvom man måske selv er i en anden tidszone.

Hvis man gerne vil lave et opslag på Instagram fra morgenstunden, skal man sørge for at lave det på det tidspunkt, hvor hovedparten af ​​ens publikum lige er vågnet og gør sig klar til dagen.

4. Følg et bestemt publikum

Det er helt OK at følge disse “Best Practices” vedrørende opslagstidspunkter. Men hvis ens publikum adskiller sig fra et typisk publikum, så er disse opslagstidspunkter irrelevante for ens konto.

Hvis man har en firmakonto på Instagram (some ethvert firma og enhver influencer bør), så har man adgang til Instagram Insights, og man kan finde information om, hvornår ens publikum er mest aktivt på platformen. Det giver mening at strukturere sine vaner om opslag, så de passer til dette.

Nogle af Administrationsplatformene til sociale medier, som for eksempel Later, medtager også data om, hvornår ens publikum er online.

5. Hyppigheden af ​​Opslag på Instagram

Man er nødt til at lave opslag jævnligt, hvis man vil have sin Instagramkonto til at virke frisk. Det kan være op til 3 opslag om dagen. Man skal dele en blanding af forskellige opslagstyper og sikre sig, at man ikke virke for interesseret i bare at sælge. Men man skal stadig fokusere på kvalitet frem for kvantitet, når man laver sit indhold.

6. Ramificador Forskellige Foretrækker en Poste på Forskellige Tidspunkter

Fuente: https://sproutsocial.com/insights/best-times-to-post-on-social-media/

Forvirringen bliver ikke mindre af, at ens bedste opslagstidspunkter afhænger af den branche, man befinder sig i. Visor de datos de HubSpots para eksempel en tydelig forskel:

 • De Bedste Opslagstidspunkter på Instagram for Teknologifirmaer er onsdag klokken 10
 • De Bedste Opslagstidspunkter på Instagram for B2C-firmaer: lørdag klokken 11 og 13
 • De Bedste Opslagstidspunkter på Instagram for Uddannelsesinstitutioner er mandag klokken 20
 • De Bedste Opslagstidspunkter på Instagram for Sundhedssektoren: tirsdag klokken 13
 • De Bedste Opslagstidspunkter på Instagram para la organización sin fines de lucro: tirsdag klokken 15 og 21, onsdag klokken 15 og 16, torsdag klokken 14 og 15 og fredag ​​klokken 10 og 14

Sprout Social kiggede på endnu nogle brancher:

 • De Bedste Opslagstidspunkter på Instagram for firma med Konsumprodukter: onsdag klokken 15
 • De Bedste Opslagstidspunkter en Instagram para: Mediefirmaer: fredag ​​klokken 9

Mere Detaljeret Liste sobre De Bedste Tidspunkter para Opslag

Mens det er vanskeligt y finde ét bestemt tidspunkt at slå op på på Instagram, og ærligt talt også nytteløst, så har de fleste studier fundet seriesr af gode opslagstidspunkter. Su er nogle forslag (Og igen angivet i CT og uden hensyn til brancher):

1. HubSpot

 • Día de la semana: 10-14
 • Mandato: 11-17
 • Jueves: 5, 9-18
 • Día: 5, 11 y 15*
 • Torsdag: 5*, 11*, 15-16*
 • Fredag: 5*, 9-16
 • Señorío: 11

Tidspunkter marketet med * giver særlig stor grad af engagement.

2. Socialización de brotes

 • Día de la semana 11*
 • Fredag ​​klokken 10-11*
 • Onsdag er generelt den bedste dag
 • Miércoles a viernes: 10-15
instagram mejores horas para publicar

Fuente: later.com

3. Más tarde

 • Mandato: 6, 10, 20
 • Viernes: 2, 4, 9
 • Día: 7, 8, 9
 • Domingo: 7, 8, 23
 • Fredag: 5, 13, 20
 • Lordag: 11, 19, 20
 • Sondag: 7, 8, 16

Desværre vil det fremgå, at der ikke findes et bestemt tidspunkt, der er bedst, når man slår op på Instagram. Men man kan få et indtryk af de mest populære tidspunkter fra de seneste studier og så sammenligne med de faktiske data fra ens Instagram Insight for at få en god guide til Instagram-vanerne hos ens publikum.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.